Firmaer / forretninger / privatpersoner

Dit affald er guld for os.

Hvis jeres virksomhed har noget, som I gerne vil give til os, så kontakt os og lav en aftale om afhentning. Det kan eksempelvis være fraklip, frasorteringer, dimsedutter, papir eller ting og sager, som I alligevel skulle have smidt ud.

Nogle virksomheder/forretninger har en kasse stående, hvor de løbende lægger de ting i, som de vil give til os. Når kassen er fyldt ringer/mailer de, og så henter vi den. Andre ringer vi til, når den ting, virksomheden plejer at give til os, er ved at være brugt op.              

Privatpersoner

Hvis du som privatperson mener, at du har noget, som børn i kommunen kan få glæde af - eksempelvis gamle bøger, rengjorte glas, stof eller andet brugbart, så kontakt os. Vi henter det.

Om donationerne

I får ikke noget for det, I donerer til ReMida, men til gengæld vil vi gerne hænge logo/navn - i visitkortformat - op på vores "sponsorvæg", så alle brugere af huset kan se, hvem der støtter ReMida med materialer. Der er i øjeblikket ca. 30 virksomheder/forretninger og privatpersoner med i ordningen

Praktisk info

Om fredagen er det også muligt at aflevere materialerne her, hvis det er nemmere for jer.

Vi vil gerne have små portioner af gangen, da vores lagerplads ikke hører til de største.

På forhånd tusind tak for jeres interesse for ReMida. Ved at donere materialer til centret giver I børn og unge en mulighed for at tænke anderledes og nyskabende!